Welkom op onze site over onze beide vakantiewoningen, gelegen in Vidauban, in de Centre Var, in een semi-residentieel domein met 154 woningen, met een gemeenschappelijk zwembad en kinderbad, tennisterrein en petanqueterreinen.

Met een ligging aan de rand van de Provence, in het centrum van de VAR-regio, op 30 km van de Côte d'Azur, en op 7 km van de oprit van de autostrade beschik je over tal van mogelijkheden om hier te genieten van het goede Provençaalse leven, en dit zowel voor de actieve verlofganger, als voor hem of haar die het liever rustig aan doet.

Neem er alvast een voorproefje van op onze site.

Tony & Rita

Opmerkingen

Tom

26.07.2017 16:23

Een nette en mooie vakantiewoning. Ideaal om met je gezin te verblijven. De aanwezigheid van airconditioning en een wasmachine zijn pluspunten. Er is ook proper gemeenschappelijk zwembad.

vandenbosch

02.02.2017 08:10

Hé,
het verblijf in Vidauban is al een tijdje geleden , maar de goede herinneringen aan deze tijden blijven hangen en komen regelmatig terug opborrelen. Helaas is de afstand te groot geworden

Meest recente reacties

16.08 | 07:20

Leuk huisje in mooie omgeving. Goede uitvalsbasis voor Gorge du Verdon en de kunst. Aanrader!

12.08 | 20:15

Beste Charlotte, bedankt voor de interesse, maar tot heden heb ik geen vrije periode meer in augustus.

12.08 | 05:30

Beste,
Graag hadden wij willen vragen of jullie nog een huisje beschikbaar hebben in de week van 22 aug, tem. 28 aug.
Wij zijn een gezin van 4.
Met vriendelijke groeten,
Charlotte

23.08 | 22:49

Très agréable séjour en famille dans les deux maisons . Tout est bien agencé et les maisons sont bien équipées .beaucoup d’attention et de disponibilité des propriétaires et de la voisine. Merci

Deel deze pagina