Le Clos des Vignes

pad in het domein

pad in het domein

Het domein is ontwikkeld door de Férinel-groep van 1995 tot 1998.

Ligging: op de zijbaan links van de N7 aan het rond punt 1,5 km voor het dorpscentrum, als je de afrit Le Luc van de autoroute A8/E80 neemt. Het ligt langs de D84, na ongeveer 500 m bereik je de ingang.

Het is gebouwd aan de voet van een bosrijke helling, gekend als Les Chaumes

154 huisjes in Provencaalse kleurrijke stijl, per 4 of 6 aaneengeschakeld, zijn verspreid over het domein.

Het zwembad van 176 m² (ovaal) + kinderzwembad is open vanaf 1/5 tot 30/9, doorlopend van 9u tot 20U30, ook in de zomerperiode. In het zwembad gelden een aantal regels die ook gelden in de meeste openbare zwembaden zowel in Frankrijk als België, oa enkel zwemshorts toegelaten, geen spelen of attributen ....

Animatie:

tennisterrein (reservatie: via hangslotje, in de woning aanwezig) en petanquebaan.

Het domein heeft een semi-residentieel karakter: verwacht dus geen vakantiedomein met animatie, maar eerder een rustige omgeving, en van waaruit heel wat uitstapmogelijkheden en bezienswaardigheden binnen een redelijke afstand liggen voor groot en klein; zowel de kust als een aantal mooie Provençaalse dorpen als de grotere steden zijn vlot bereikbaar van hieruit.

De afstand Brussel-Vidauban bedraagt +- 1100 Kms, maar is zeer vlot overbrugbaar via Luxemburg-Metz-Nancy-Dijon-Lyon-Aix-en-Provence.. De kostprijs van de péage via deze weg bedraagt +- 63€. Rijtijd= +- 10u.

Alternatieven: via Reims is de autostrade rustiger, maar betaal je meer péage. Ofwel zonder péage via de alternatieve wegen, maar uiteraard duurt dit wel eeen pak langer.

 

Meest recente reacties

16.08 | 07:20

Leuk huisje in mooie omgeving. Goede uitvalsbasis voor Gorge du Verdon en de kunst. Aanrader!

12.08 | 20:15

Beste Charlotte, bedankt voor de interesse, maar tot heden heb ik geen vrije periode meer in augustus.

12.08 | 05:30

Beste,
Graag hadden wij willen vragen of jullie nog een huisje beschikbaar hebben in de week van 22 aug, tem. 28 aug.
Wij zijn een gezin van 4.
Met vriendelijke groeten,
Charlotte

23.08 | 22:49

Très agréable séjour en famille dans les deux maisons . Tout est bien agencé et les maisons sont bien équipées .beaucoup d’attention et de disponibilité des propriétaires et de la voisine. Merci

Deel deze pagina